By Roy Fares

Mästerbagarens största fans

Snygga bakelser 2019

En bagares fantasi lyder inga gränser.

Att bläddra bland olika bakelser och hitta härliga bakelser att försöka imitera, eller helt enkelt avnjuta en snygg och härlig tårta är oerhört roligt för en bagare. Man behöver inte försöka låna pengar helg för att köpa en massa ingredienser och baka en tårta som är fantastisk nog att skylta på Instagram. Det finns extremt mycket inspiration och grymma tårtor att hitta på nätet och dessa bakas ofta med väldigt billiga ingredienser och kostar i helhet inte alls så mycket.

Nedan följer några extremt fascinerade bakelser och tårtor som skådats 2019. Var år skådar man nya tårtor och det är alltid kul att dela med sig av nya fantastiska bakverk som man ser.

Regnbågstårtan

Regnbågstårta

Regnbågstårtan är helt vansinnig. De högsaturerade färgerna med den härligt smältande grädden från toppen som rinner ned är något som får ens mun att vattnas. Toppad med pärlor och M&Ms är detta en tårta som den hungrigaste tårtälskaren hade betalat mycket pengar för.

Tårtan dekorerar kalasbordet väldigt bra. För den som fyller år är detta en tårta bra nog att överväga köpa.

Extremt god, extremt läcker och viktigast av allt minnesvärd.

Tårtan går idag dock inte att köpa utan denna bakas mest själv. Receptet är dock fullt tillgängligt på nätet och den som önskar baka regnbågstårtan kan helt enkelt börja här och därefter försöka hitta sig vidare till receptet. Olika variationer av tårtan finns uppe på Pinterest så om receptet på just denna tårta inte går att hitta finns många likadana där recept är tillgängligt. Lycka till!

Pianotårtan

Pianotårta

Om en tårta får en att vattnas i munnen måste det nog vara pianotårtan illustrerad till vänster.

För musikern är detta en tårta som passar ens personlighet väldigt bra. Inte nog med det dock så är tårtan även väldigt god, med fakta i hand. Tårtan smakar lakrits, vanilj, grädde och en massa annat.

Tårtan består av traditionella tårtskivor och grädde men har en dekoration på topp som får en att avundas.

Även pianotårtan går inte att köpa utan denna bakas oftast själv. Det är nästan alltid fallet med dessa tårtor att receptet är minst lika svårt att följa med det i hand som utan det. Det krävs oftast en konstnärlig förmåga att få till tårtan och dessa är oerhört svåra att framställa.

Dock kan den passionerade bagaren försöka. Lyckas denne är detta tårtor som får gemene granne att avundas.

Var kan man köpa ingredienser för ens drömtårta?

Ingredienser behöver inte komma från en exklusiv butik utan närmaste ICA eller Coop har alla ingredienser man kan komma att behöva för sitt nästa tårtverk.

Hos dessa matvarubutiker är ingredienserna inte heller allt för dyra utan här köpes ingredienserna till vanliga normalpriser och man kan därefter börja baka tårtor som man aldrig tidigare lyckats baka.

Ett kreditkort kan komma väl till hands för den som planerar att köpa ingredienser åt sitt nästa tårtverk. Med diverse kreditkort kan man samla på sig poäng nästa gång man köper ingredienser åt sitt tårtverk och använder man sig av ett ICA-kort till exempel kan man eventuellt samla på sig tillräckligt med poäng för att någon dag åka förbi butiken och helt enkelt handla ingredienser åt sitt tårtverk helt gratis.

Roy

Tillbaka till toppen